side_banner

De viktigste bruksområdene for p-tert-butylfenol ble analysert

Hovedbruk av p-tert-butylfenol

1. P-tert-butylfenol erstatter vanligvis n-butanol som løsemiddel for maling og medikamenter.Brukes som drivstofftilsetning i forbrenningsmotorer (for å unngå at forgasseren fryser) og som antibankemiddel.Som mellomprodukter i organisk syntese og alkyleringsråmaterialer for fremstilling av tert-butylforbindelser, kan metylmetakrylat, p-tert-butylfenol fremstilles for syntese av medikamenter og krydder.Dehydrering av tert-butylfenol kan produsere isobuten med en renhet på 99,0-99,9%.Det brukes som løsemiddel for industrielle vaskemaskiner, farmasøytiske ekstraksjonsmidler, insektmidler, løsemidler for voks, celluloseestere, plast og maling, samt for inntak av denaturerende alkoholer, parfymer, fruktsmaker, isobuten, etc.

2. Løsemiddel brukes til molekylvektsbestemmelse og kromatografisk analyse av referansestoffer.I tillegg er n-butanol ofte brukt som løsemiddel i maling og medisiner.

3, brukt som løsningsmiddel, kromatografisk spesifikasjon.

4, for parfymesyntese.

5, brukt som drivstoffadditiv for forbrenningsmotor (unngå frysing av forgasser) og antibankemiddel.Som mellomprodukter i organisk syntese og alkylerte råmaterialer for fremstilling av tert-butylforbindelser, kan metylmetakrylat, tert-butylamin fremstilles for syntese av medikamenter og krydder.


Innleggstid: 20. februar 2023